Tv & video tjenester

Filming

Fotografene i Aurora Borealis filmer både over og under vann. Siden 1994 har Aurora Borealis levert filmtjenester for fjernsyn, bedrifter og det offentlige. Dette har gitt oss lang og bred erfaring innenfor fagområdet.

Fotograf Remi M.J. Eilertsen i Aurora Borealis har også 16 års erfaring som fjernsynsfotograf med 10 år som aktiv nyhetsfotograf og journalist.

Aurora Borealis benytter i dag Panasonic P2 HD kameraer i produksjonen.

Les mer og se referanser her

Tv produksjon

Aurora Borealis har produsert for fjernsyn siden 1994. Det er produsert en rekke dokumentarer, TV-programmer, reportasjer/ magasinsaker og nyhetsinnslag. Aurora Borealis hadde blant annet NRK dekningen for Lofoten og delvis Vesterålen i perioden 1994 til 2004. Det har også blitt produsert for sportssendinger og barne-TV.

I dag produserer Aurora Borealis fritt for alle TV-stasjoner nasjonalt og internasjonalt, og er ofte brukt som samarbeidspartner i samproduksjoner, eller som leverandør av enkelttjenester.

Av referansekunder innenfor TV-produksjon kan nevnes: NRK, TV2, TV3, TV4, SVT, YLE, DR, ZDF, NDR, ARTE, NHK, BBC, Sky News, CNN og National Geographics.

Eksempler på TV-konsepter Aurora Borealis har vært involvert i er: "Gutta på tur (B-fotograf, Loc. management)", "Historien om Norge (fotograf)", "Farmen (pilot, foto)". Les mer her

Les mer og se referanser her

Reklamefilm

Aurora Borealis har siden 1994 produsert eller vært involvert i en rekke reklamefilmer for bruk på kino, fjernsyn, video og web. Levende bilder er et kjapt og effektivt medium for å fremheve et budskap eller selge et produkt.

En reklamefilm spiller på mange sanser; lyd, syn og følelser..

En reklamefilmproduksjon kan variere fra store tunge produksjoner til enkle produksjoner som lar seg løse på en enkelt dag. Eksempelvis har vi vært involvert i reklamefilm for Prince sigaretter med budsjett opp mot 10 mill - og vi har produsert enkle produksjoner som for eksempel til Ringo-kjeden til kr. 25.000,-.

Aurora Borealis blir ofte valgt som samarbeidspartner eller tjenesteleverandør blant andre produksjonsselskaper i inn og utland, som ønsker å produserer film i regionen Lofoten og Vesterålen.

Les mer og se referanser her

Video Produksjon

Siden 1994 har Aurora Borealis produsert videoer for det offentlige, organisasjoner og det private næringsliv. Disse produksjonene har i hovedsak dreid seg om informasjonsvideoer, reklamevideoer, instruksjonsvideoer, rekrutteringsvideoer, dokumentasjonsvideoer og messevideoer.

Video er et meget slagkraftig virkemiddel!
Vi har gang etter gang utført jobber for kunder som har resultert i effekter langt ut over forventningene for kundene og deres mål med produksjonene.

En videoproduksjon kan dreie seg om alt fra enkle og rimelige endags-produksjoner til større produksjoner som i noen tilfeller kan ta flere år på å produsere.

Teknikk
Videoproduksjonene blir produsert med broadcast HD-kameraer og redigert i eget studio med alle fasiliteter. Vi jobber også med opptak under vann.

Produksjonene kan leveres i HD, standard 16:9 og 4:3 formatet. Det ferdige produktet kan leveres på DVD, HD-DVD, Blu-ray, Betacam SP eller andre formater som kunden måtte ønske videoene levert på. Dette gjelder også alle tenkelige digitale filformater.

Les mer og se referanser her


Produksjon av webvideo

Video på web er utvilsomt dagens og fremtidens medium, og åpner enorme muligheter. Vår erfaring og faglig tyngde gir våre kunder trygghet når løsninger skal velges, og når produksjonen skal gjennomføres.

Internett har etterhvert blitt en vanlig kanal for distribusjon av film, og visning av film på websider er per i dag en av de mest populære formene for innhold og er det kraftigste kommunikasjonsmiddelet på internett. Dagens båndbredde på internett gir enorme muligheter til å kjøre høy-kvalitets video eller kringkaste fjernsyn direkte via et nettsted.

Alle webvideoene blir produsert i full broadcast kvalitet, og nedkomprimeres til webformater i siste produksjonslinje. Derfor kan videoen også spilles i så høy kvalitet som kunden ønsker det, eventuelt i HD. Webvideoene kan leveres i de avspillingsformater og kvaliteter som kunden måtte ønske å bruke.

- God webfilm kan lages til relativt lave kostnader
- Når et stort publikum med lave distribusjon kostnader
- Redusere arbeidtimer på kundeservice med gode instruksjonsvideoer og informasjonsvideoer
- Økt salg med gode produktvideoer
- Bygg tillitt med en god bedriftspresentasjon

Vi hjelper deg helt fra ide til ferdig produkt. Vi tar på oss konverterings jobber for dem som sitter med ferdig video som de ønsker å konvertere til webfilm.

La oss produsere din webfilm, og legge den på ditt valg av nettside, eller linket fra for eksempel YouTube

Les mer og se referanser her

 

Alle bestillinger gjøres pr. mail. Send en epost med kontakt info, beskrivelse av hva bildene skal brukes til og bildenummer.
Vi sender da et tilbud tilbake, så raskt som mulig. Har dere spesielle ønsker, eller vil at vi skal bistå dere med forslag til bilder
– ta kontakt så hjelper vi deg.